Εισαγωγή


Στην Μινωική Κρήτη το 2000 π.Χ. η ελιά είχε πολύ σημαντική θέση στην οικονομία του νησιού η χρήση του ελαιολάδου ήταν τόσο για φαγητό όσο και για καλλωπισμό, για φαρμακευτικούς λόγους, για θρησκευτικές τελετές αλλά και σαν φωτιστική ύλη....

Στην Κρήτη οι ειδικές εδαφοκληματικές συνθήκες σε συνδυασμός με τις πολλές ηλιόλουστες μέρες, συντελούν στην κορυφαία απόδοση της παραγωγής αλλά και της ποιότητας του Κρητικού ελαιολάδου που όχι τυχαία κατατάσσεται πρώτο στον κόσμο...

Η Κρητική διατροφή είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι αποτελεί το μυστικό για μία μακροχρόνια και υγιή ζωή με κύριο συστατικό της το Κρητικό ελαιόλαδο, πάντα καθαρό χωρίς προσμίξεις και αλλοιώσεις. Είναι το λάδι του παραγωγού, από το λιοτρίβι στο τραπέζι σας.....